1 Over ons
Handgeschilderde replica's (kopieŽn) van beroemde schilderijen
Handgeschilderde replica's (kopieŽn) van beroemde schilderijen
Handgeschilderde replica's (kopieŽn) van beroemde schilderijen
Handgeschilderde replica's (kopieŽn) van beroemde schilderijen
Handgeschilderde replica's (kopieŽn) van beroemde schilderijen 1. Home Handgeschilderde replica's (kopieŽn) van beroemde schilderijen

2. Product & Prijs

3. Extra info

4. Vergelijk

5.Wetenswaardig

6. Klantenservice

Handgeschilderde replica's (kopieŽn) van beroemde schilderijen
Handgeschilderde replica's (kopieŽn) van beroemde schilderijen
Handgeschilderde replica's (kopieŽn) van beroemde schilderijen Handgeschilderde replica's (kopieŽn) van beroemde schilderijen
Handgeschilderde replica's (kopieŽn) van beroemde schilderijen
copyscape88x31
Handgeschilderde replica's (kopieŽn) van beroemde schilderijen
Handgeschilderde replica's (kopieŽn) van beroemde schilderijen
Handgeschilderde replica's (kopieŽn) van beroemde schilderijen

Zo ontstaat echte Museum-kwaliteit

Over ons
MasterPainters Copies is een heel klein bedrijf (ontstaan uit de liefhebberij van 2 mensen met een hartstocht voor kunst, in het bijzonder schilderijen) en wil ook klein blijven.

Wij hebben gekozen voor een Internet-winkel en niet voor fysieke winkels, omdat wij dan geen huur- en personeelskosten hebben en dus de prijzen van onze replicaschilderijen zo laag mogelijk kunnen houden.

Dubbele garantie
Wij hebben een missie: wij willen uitsluitend top-kwaliteit replica's van olieverfschilderijen leveren. Top-kwaliteit kan nooit voor een koopje, dat weet u zelf ook wel. Wij zijn daardoor ook niet de goedkoopste. Maar u krijgt bij ons wŤl een dubbele garantie: de garantie van Museum-Kwaliteit en Niet Goed - Geld Terug Garantie.

Een hoge omzet heeft voor ons geen prioriteit
Wij streven niet naar veel orders. Dat zou ook niet kunnen, want omdat wij zulke hoge kwaliteitseisen stellen aan het te maken werk, hebben wij sechts een klein aantal kleinschalige ateliers met een beperkt aantal Meesterschilders in Zuidoost AziŽ kunnen vinden, die werk kunnen (en willen!) maken dat aan onze hoge eisen voldoet. Deze staan bij ons onder exclusief contract voor de Benelux.

Vanwege die beperkte capaciteit maken wij ook niet meer dan enkele stuks per maand. Daarom kunnen wij aan elk schilderij dat wij in productie nemen ook maximale persoonlijke aandacht en een optimale begeleiding geven.

Ook hebben wij geen reclamebudget. Wij moeten het hebben van tevreden klanten, die onze naam aan vrienden en bekenden doorgeven. En dus můeten wij wel topkwaliteit leveren met ijzersterke garanties!

Onze geachte concurrenten
Als u een replica van een (beroemd) olieverfschilderij wilt, kunt u ook terecht bij tientallen concurrenten van ons in Nederland. Vele daarvan werken met goedkope schilders (schilderijfabrieken, vooral in China). Welke kwaliteit dat oplevert, kunt u zien als u
hier klikt.

Kijkt u vooral goed naar de voorbeelden van gemaakte replica-schilderijen op de websites van onze concurrenten - al deinzen velen daarvan niet terug om gewoon foto's te plaatsen van de afbeeldingen van de originele schilderijen die ze op de websites van musea vinden. Wij gebruiken uitsluitend foto's van door ons daadwerkelijk gemaakte replica's.
Ook schermt men op de websites met 'tevredenheidsgaranties', en zelfs met 'geld-terug garanties', zonder te vermelden wat die precies inhouden. Bij ons zijn dat ijzersterke, volstrekt duidelijke garanties:
klik hier.

Daarnaast publiceren veel concurrerende sites geen leveringsvoorwaarden en/of verschuilen ze zich achter postbussen en mobiele telefoonnummers; u weet dan meteen dat u argwanend moet zijn. Wij vermelden op onze site onze komplete bedrijfsgegevens ťn onze leveringsvoorwaarden, die trouwens zijn gebaseerd op de consument-vriendelijke Consumentenvoorwaarden van de Consumentenbond; klik hier.

Wij noemen al deze feiten over onze Nederlandse concurrenten zo nadrukkelijk, omdat meer dan 70% van hen komplete teksten van onze site kopieŽren en ze schaamteloos op hun eigen site gebruiken, ook terwijl ze zelf replica's leveren van zichtbaar mindere kwaliteit. Blijkbaar zijn wij een richtinggevend voorbeeld in de branche. Onze advocaat heeft er een dagtaak aan, maar we winnen uiteindelijk alle zaken. Jammer dat dit zo moet.

Overigens kunt u voor replica-schilderijen ook terecht bij concurrenten in het buitenland. Bedenk echter dat u aan website-garanties van buitenlandse bedrijven in Nederland moeilijk rechten kunt ontlenen - laat staan daar gebruik van maken. U bent overgeleverd aan hun goedwillendheid, als er problemen ontstaan.
Bij ons bent u er zeker van dat u gebruik kunt maken van uw rechten, want wij voldoen aan alle Nederlandse en Europese Wet- en Regelgeving.

Onze service en kwaliteitsbewaking gaan ver, heel ver!
Onze service is heel persoonlijk en gaat heel ver. Wij behandelen iedere opdracht alsof deze voor onszelf was. Moeilijke opdrachten nemen we zelf mee op onze regelmatige reizen naar Thailand en onze ateliers, om persoonlijk toe te zien op het schilderen en dit proces te begeleiden. Wij bewaken overigens de kwaliteit van elke replica tot op de laatste penseelstreek; tijdens het schilderproces via onze agent in Thailand, samen met onze eigen controles via foto's van het schilderij in diverse stadia en dan, als het schilderij bij ons binnenkomt, onze laatste en strengste eindcontrole.

Die sterke kwaliteitsbewaking werpt z'n vruchten af: kijkt u wat dat betreft maar eens op onze pagina 'reacties van klanten', met meningen van klanten die controleerbaar niet door onszelf verzonnen zijn : klik hier.

Kom kijken!
Wij laten door onze Meesterschilders ook regelmatig replica-schilderijen voor onszelf maken, en beschikken inmiddels over een aardige collectie. Deze gebruiken wij ook wanneer wij af en toe een expositie houden, of wanneer wij incidenteel op een beurs staan). U kunt deze voorbeelden met eigen ogen komen bekijken op ons kantooradres, Drakenstein 39, 1121 HC Landsmeer, na telefonische afspraak (zie hieronder). U kunt dan tegelijkertijd met ons kennismaken.

Vragen? Twijfel? Bel of mail ons!
U kunt ons altijd bellen als u vragen heeft: 020 482 5212 (maandags t/m vrijdags van 09.00-12.30 uur);
wij beantwoorden uw email doorgaans binnen 1 dag.

Overigens zult u al antwoorden op vele vragen vinden als u kijkt bij onze Vaak gestelde Vragen: klik hier.

Terug naar boven

 

>Zo werkt 't

 


>Galerie 1

 


>Galerie 2

 


>Richtprijzen

 


>Het formaat van uw replica

 


>Zoek uw afbeelding

 


>Vrijblijvende prijsopgave

 


>Bestellen na prijsopgave
 

 

∑waarom vooruit betalen

 

∑info voor Belgische klanten

 

∑Bestelformulier

 

>Onze Meesterschilders

 


>Over ons

 


>ťchte Museum-Kwaliteit

 


>Garantie & Waarborg

 


>Over Auteursrechten

 

>Onze Museum- Kwaliteit
 

 


>Laat u niet beetnemen

 


>Reacties van klanten

 

∑met kwaliteit van goedkope schilders

 

∑vergelijk grotere afbeeldingen

 

>Vaak gestelde vragen

 


>Materialen en
technieken

 


>Over inlijsten

 


>Replica Nieuws

 

>Bedrijfsgegevens en Contact

 


>Leveringsvoorwaarden en Niet Goed Geld Terug Garantie

 


>"schilderij tegoed"- bon

 


>Privacy

 


>Disclaimer