copyscape88x31
sluitvenster1a
Reeds geproduceerd en afgeleverd replica schilderij
champaigne
replica schilderij Salvador Dali 'Muchacha en un ventana'

Philippe de Champaigne, 1602-1674

De Champaigne was een leerling van de landschapsschilder Jacques Fouquières. In 1621 ging hij naar Parijs, waar hij werkte met Nicolas Poussin aan de decoratie van het Palais du Luxembourg onder leiding van Nicolas Duchesne, wiens dochter hij en passant trouwde.

Na de dood van zijn beschermheer Duchesne, werkte Champaigne voor Maria de Medicis, en voor Richelieu, wiens paleis hij decoreerde, alsmede de Dom van de Sorbonnekerk en andere beroemde gebouwen. Hij was een van de stichters van de Académie Royale de Peinture in 1648.

Champaigne schilderde een enorme hoeveelheid werken, waarvan vele met een religieus tintje, en was befaamd om zijn bijna of meer dan levensgrote portretten, waaronder dit portret van Kardinaal Richelieu.

Onze replica in olieverf op canvas, heeft hetzelfde majestueuze formaat als het origineel (155 x 222 cm) (Musee du Louvre, Parijs) en toont aan dat onze Meesterschilders ook op zeer grote formaten perfect gedetailleerd werk kunnen reproduceren met behoud van de typische stijlkenmerken van de originele schilder.

muskwal3
MPClogoDIAP

Het Masterpainters-logo dat u op de foto van deze replica ziet, staat niet echt op de replica-schilderijen die wij afleveren. Dit dient slechts ter bescherming van ons copyright op Internet.

Zie ook:

www.kopievanmeesterwerk.nl

sluitvenster1a1

replica replica schilderij replicaschilderij kopie schilderij kopieschilderij reproductie schilderij reproduktie schilderij reproductieschilderij reproduktieschilderij olieverf schilderij olieverfschilderij

Replicaschilderij Philippe de Champaigne "Portret van Kardinaal Richelieu"

Replica schilderij Philippe de Champaigne "Portret van Kardinaal Richelieu"